2009-04-17

Lägenheten

Så här ser lägenheten ut. Vi blir kvar i denna. Resebyrån har gjort så gott dom kan för att lösa våra problem. De är väldigt snälla. Jag har fått låna en bilstol som jag kan sitta i när vi är hemma. Lås har dom köpt så att vi kan låsa fast vagnen i trapphuset. Frys har vi fått låna i en annan lägenhet. Lite omständigt allting, men det kommer säkert att funka helt OK. Lägenheten är i alla fall väldigt trevlig och liger extremt centralt vilket i sig gör allt mycket enklare.
:-)

Idag har vi varit hos dr. Martinez och hämtat DHA. Sjukhuset, Staurous Clinic, där hennes lab ligger har stängt så blir ett nytt sjukhus för doktorsbesök, sjukgymnastik och provtagning nästa vecka. Det blir spännande. Skönt att slippa "The horror chamber". Hoppas dom är duktigare på att ta prover på nya sjukhuset. Ögondoktorn är bortrest så det bli ingen ögonundersökning imorgon. Skönt!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Hoppas att det går bra med provtagningarna.Vi tänker på er!!!Kram från Lisa,Linus och Kristofer:)

Beatrice sa...

Hej!
Har precis besökt en blogg om en annan sjuk liten flicka (http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.8531227). Hennes mamma har ordnat så varenda gång någon besöker bloggen så generar det pengar som de har valt att skänk till forskning. Vet inte hur det går till, men jag tänkte direkt på er och Freja... En liten idé. =)
/Beatrice