2008-01-15

Födelsedagsutflykten

Efter lunchen hemma i lägenheten tog vi T-banan till hamnen. Sedan gick vi en promenad längs med Barceloneta, stranden här i staden. Vi tittade på en massa fina båtar och jag fick ligga med rumpan bar en kort stund nere på stranden. Planen att hitta ett kondis gick i stöpet, så det blev ingen fdelsedagstårta i år.




Paus på stranden... Jag älskar detta! Vamos a la playa...


Istället för tårta...

Vi avslutade dagen med en smarrig Paella i gamal stan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Anonym sa...

Vad är crescenet för en jeppe? Hm... Freja... jag tror du ska hålla dig på avstånd. Måste dock hålla med honom om att du har en mycket bra blogg.

Hur går det med spanskan? Har du börjat äta gröt?

Moster Malin

Anonym sa...

Det såg härligt ut på playan! Jag vet att du älskar att ligga på en filt och gosa och ännu bättre ute i solen! Du har det mycket skönare i B. än här. Det regnar mest och är grått och trist. Elmer börjar vänja sig vid handdukstorkning och att torka vid elementet.
Sjukgymnasten såg allt lite hårdhänt ut men kanske han har förhoppningsvis bra övningar. 'Stå ut! Pappa såg ut att njuta av sin födelsedag. Snygga mössor!
Vi längtar efter dig. kramar från farmor och farfar