2008-11-01

Tack till er alla...

... för er hjälp och ert stöd i vår svåra situation. Åter igen tack för alla donationer. Resor, uppehälle och läkarbesök i Barcelona, transporterna av mina gyllene droppar - DHA, diverse högkostnadsbelopp... allt sammantaget kostar mycket pengar och över tid blir det en hel del. Era donationer har gjort det möjligt för mamma och pappa att hela tiden kunna tillgodose mitt bästa utan att behöva oroa sig över ekonomiska konekvenser - något som betyder långt mycket mer än ni kan ana.

Liksom det stod i Aftonbladets artikel försöker vi så långt det är möjligt att vara glada och starka utåt även om sorgen är mycket tung att bära på. Vi uppskattar verkligen att ni följer oss här på bloggen så att ni lättare kan förstå vilken verklighet vi lever i idag. All kontakt med våra nära och kära gör oss så mycket starkare. Tystnad från vänner skulle göra vår situation betydligt svårare och sorgen ännu tyngre att bära.

Ett extra stort tack vill vi rikta till mormor och morfar som i pricip inte gör annat än hjälper oss. Utan er hade vi gått under för länge sen. Tack vare er kunde vi få lite sol och bad i Grekland och vi kunde också mäkta med veckorna i Barcelona. Tack också till farmor och farfar för att ni tog hand om mormor och morfars busiga hund Elmer medan vi var borta.

Som tack skickar vi en blomma till er alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Freja! Jag har precis läst artikeln i Aftonbladet om dig. Dina föräldrar och du är helt underbara, ni gör det bästa av situationen till 100 %. Massor av kramar från Emily!

Anonym sa...

ETT BARNBARN

När barnen blivit stora
finns en bonus man kan få.
Att barnbarn ska bli till
är värt att vänta på.

Ett barn som är till glädje.
Någon mer att hålla kär
som får en att behövas..
Men det är ett kärt besvär.

Ett liv som man får följa...
Mer på avstånd denna gång.
Ett underbart kapitel
i livets följetong.

Så gärna man vill ge
det barnet helst vill ha.
Och stunderna tillsammans känns alltid lika bra.

Dikt til mor o farföräldrar att känna igen sig i.
Vad som än händer så är det dubbel glädje el dubbel sorg man går igen som mor o farförälder. Så att få hjälpa till kan oxå kännas skönt, veta att man på det visset kan hjälpa sin dotter el son.
Må så gott allihopa där ute!
Syns snart Freja gumman...Då blir det bus hela natten lång.....