2010-02-27

Världens mesta Malin

Medan vissa människor helt saknar moral och medmänsklig känsla finns det andra som är det totalt motsatta och mycket mer därtill. Personer som alltid ställer upp i vått och torrt, som gör allt de kan för att hjälpa till trots en redan ordentligt pressad tillvaro på eget håll.

En sån fantastisk människa är Malin - min älskade "assistent-Malin". Malin har själv 8 barn (varav 2 ängla-barn) och såklart ett tufft vardagsschema. Betydligt tuffare än många andra. Ändå hittar hon tid, lust och ork för att hjälpa mamma och pappa allt som oftast. Malins empati och genuina vilja att alltid finnas där och hjälpa till är helt fantastisk.

Tack Malin för all extra hjälp under vår vistelse här på Gotland, du är verkligen något alldeles extra. Tack också till din underbara familj som ställer upp för att du ska kunna hjälpa oss. Förlåt för att vi inte alltid visar den uppskattning och tacksamhet som vi borde men tack för allt ni gör för oss hela tiden!

2 kommentarer:

Jonna sa...

Härligt att det finns människor som hjälper till då livet e som jobbigast! Stor Kram till Dig Malin o din underbart snälla familj som kunde avvara dig. Massor av kramar till dig Freja..

Paula sa...

Fina Freja! Härligt med en sån jättefin Malin i sitt liv :) Har tänkt på er dessa dagar. Kramar