2009-12-07

Dr. Petrini

Idag har jag varit hos min bloddoktor, hon heter dr. Petrini. Detta var ett möte inbokat sedan jag var inlagd på Q82 i oktober då jag utöver oavbrutet skrikande hade märkliga blåmärken i ljumskarna och en blodfläck i bindehinnan i ögat. Dr. Petrini var verkligen en superdoktor. Hon trodde att min epilepsimedicin Lamictal mycket väl kan ha haft en negativ inverkan på min blodkoagulation. Hon trodde också på att Ipren mycket väl kan ha varit en bidragande faktor till min kraftigt förlängda blödningstid i januari i år. Härligt med en läkare som äntligen tror på att biverkningar existerar. Väldigt kompetent, intresserad och bra på alla sätt.

Egentligen skulle vi ha tagit prover men jag slapp idag. Dr. Petrini ska först kolla med resten av mina specialistläkare ifall det är någon mera som vill ha några droppar blod från mig. Jag är extremt svårstucken så det är bäst att tänka till ordentligt innan. Jag är alla sköterkors stora skräck vad gäller provtagning.

Dr. Petrini skulle också föreslå samlade möten med flera specialistkompetenser samlade. Tänk vad underbart det vore... alla smarta hjärnor samlade vid samma bord. Det skulle dessutom spara oss en hel del tid.

6 kommentarer:

Paula sa...

Freja! Det verkar vara en riktigt bra läkare! Skönt! Vad positivt det känns! Tänker på dig/Kram

Zoey sa...

Hej Freja.. Skönt och höra att kompetensen var på sin plats idag. Du är värd det bästa i alla lägen!
Kram Zoey!

Katarina sa...

Härligt att ni träffat en läkare som känns helt rätt för er! kram kram

Sara K sa...

Wow! Vilken grej! En tidig julklapp till hela familjen!Stormöten med flera specialister verkar ju onekligen som en superbra idé. Kram på er

Anonym sa...

Härligt, heja dr Petrini!! Verkar vara en super vettig person. Härligt om ni lyckas samla ihop alla kloka och specialister.
Heja heja!!
kram Dessi

Karro sa...

Ja det vore sjutton om inte Freja (och andra med henne) kunde erbjudas att alla som kanske kan göra något bättre samlas och resonerar kring det. Det funkar ju i tv för andra mindre allvarliga åkommor... fast då är det väl någon annan som betalar förstås...

Tänker på er och skickar kramar!