2011-04-26

Huddinge jävla sjukhus

Jag ber om ursäkt för mitt ovårdade språk men ibland är det precis så det känns.
Idag har vi varit på återbesök på Nefrologen på Huddinge sjukhus. Nefrologen jobbar med njuren och dess funktioner. Som vanligt fick vi träffa en ny doktor som vi aldrig tidigare träffat och som heller inget vet om min grundsjukdom. Vi tycker att det räcker med att ha ca 10 olika specialistläkare, varför kan jag inte få ha en och samma specialist på respektive område. Kasst!
Hur som helst... dagens vikt = 15,3 kg. Wow! Stor tjej! Jag börjar bli en riktig tungviktare. Sedan togs blodtrycket och det var förhöjt liksom sist. Den här nefrologen verkar dock mer sugen på att medicinera så vi får väl se hur det blir. Vi bestämde att göra en ny 24-timmarsmätning under kommande dygn och skall tillbaka med utrustningen till sjukhuset imorgon.
Efter blodtrycksmätningen så tog systern allehanda blodprover. Eftersom jag är så lättblödande så lyckades sjuksystern ta alla prover kapillärt (alltså via stick i fingret). Superskönt! Venösa prover är alltid ett gissel så det är otroligt skönt att slippa.
Som om det inte vore nog med skit för den här dagen så fick vi oss ytterligare en skopa när vi kom ut till bilen. Någon vänlig medmänniska hade under vårt sjukhusbesök bestämt sig för att repa sönder vår bil. Det finns så många idioter i den här världen. Trött, trött, trött!
Vilken rolig kväll det här blev. Telefonkö. Försäkringsbolag. Telefonkö. Telefonkö. Telefonkö. Bortkopplad. Telefonkö. Telefonkö. Telefonkö. Oj... 11414 har visst försökt koppla dig till en stängd polisstation senaste halvtimman. Vänta kvar så kopplar vi dig till ett annat nummer. Telefonkö. Telefonkö. Telefonkö. Polisanmälan. Bilverkstad. Liksom jag har berättat tidigare så måste vi sälja bilen för att köpa en ny och större bil som vi kan handikappanpassa. Detta är ju precis vad vi är sugna på just nu. Extra roligt känns det när en potentiell köpare av bilen skall komma och titta just ikväll.
Som tur var ville köparna komma och titta på bilen trots de nya reporna. Hoppas verkligen att de kanske vill köpa vår bil i alla fall... trots detta magplask. De tycks vara bekanta med familjen Unevik... lustigt! Världen är bra liten ibland.

2 kommentarer:

Paula sa...

Jag förstår överskriften! Det måste vara extremt påfrestande med alla dessa läkarbesök och nya läkare... Ni är beundransvärda!

Och sen detta med bilen... FY!

Kramar till er tre

Malena Unevik sa...

Synd att vissa människor har så lite att göra så de känner att de måste förstöra för andra...
Och ja, världen är bra liten, men jag undrar vilka det är som ska köpa bil? Har ingen aning faktiskt. En ledtråd?