2009-05-26

Gunga på Gotland

Äntligen är sommaren här igen.
Sommar = Gotland. Ljugarn. Mormor och morfar. Leka ute hela dagarna. Sova i skuggan på altanen. Lyssna på havet och fåglarna.

Bara njuta av att finnas till, njuta av livet. Härligt, härligt, härligt!
:-)


(På bilden ser ni Malin och mig. Malin är min nya assistent, hon är toppen. Vi leker på dagarna när mamma och pappa fixar och donar med annat.)

6 kommentarer:

Sara K sa...

Tjusigt! Vad jag är avundsjuk på er alla som får vara på Gotland!

Jonna sa...

Saknar Gotland, stränderna, klipporna o havet! Saknar er! Vad härligt att du har mysiga assistenter runt omkring dig o en härlig gunga. Tänker på dig vännen!

dessi sa...

Ser härligt ut, önskar att jag kunde sitta brevid och gunga :-)

Roligt att vara på Gotland förstår jag, låter verkligen som att du har fina dagar där.

Det är jätte kul för helt plötsligt vet hela min släkt vem du är och har blivit så engagerade - de vill skicka all kärlek och en varm stor kram till dig. Ludvigs farmor hälsar att du är helt bedårande!

Kram Dessi

Zoey sa...

Äntligen Gotland Freja! Vad härligt. Den där gungan går inte av för hackor, ser superskön ut. Jag och familjen åker mot Fårö 11 juli, självklart gör vi en avstickare till er i sommar. Kramar Zoey

Katarina sa...

Åh, va härligt! Njuuut av sommar på Gotland! Kram

Karro sa...

Åh det ser mycket skönt ut. Jag längtar till Ljugarn så det gör ont i kroppen. Vi kommer den 16 juni, förmodligen då helt utmattade av de alltid lika totaltokiga månaderna maj och början av juni. Vi hoppas dock att det finns tid över för er så att vi kan få bjuda mor och far "Bergner" på middag. Den vi själva fick senast var mycket uppskattad, och vilka ostar... :-)
kramar från lite lätt solbrända familjen Haglund