2008-12-05

Mitt dagis Galaxen

Nu har dagis dragit igång på allvar. Jag var där några timmar idag igen. Jätteskoj. Det händer så mycket spännande saker på Galaxen. Vi lekte med en ljusslinga och skramlande bollar, vi åt frukt och vi sjöng. Förutom jag så är det 2 andra pojkar. Vilken tur vi har som får gå på ett så fint dagis.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att höra att du fick en skojsam dag efter din fridfulla natt. Ta hand om varandra i helgen!

Anonym sa...

Hej Freja.

Galaxen ser mysigt ut. Ikväll har jag varit på fest vid Norra Bantorget. Där hade man en Fatboy. Vi kom på en lek där man svingar Fatboy fram och tillbaka samtidigt som man har en person som ligger på Fatboy. Det var mycket mycket roligt. Jag vill därmed rekommendera denna lek både t dig och till din mamma och pappa. Man behöver dock fyra personer som håller varsin kant av Fatboy.

kram Moster M.

Anonym sa...

Hej Freja kompis,

vad roligt med dagis. Kul att höra att det är så fint, jag är övertygad om att du kommer få det jätte bra där. Du är åter igen värd alla rosor i hela världen för att du klarar av alla jobbiga provtagningar. Du är en tuffing, precis som din mamma. Det är bra det!!
Hoppas du får en bra dag.
Kram Dessi

Anonym sa...

Hej Hjärtat.

Blev så inspirerad av din merinoullsmössa att jag också köpte en. Min är lite blågrå sådär. Den är jätteskön och jag har haft på mig den hela kvällen. Trivs du i din?

Sen vill jag också rekommendera soundtrack-skivan för Mamma Mia-filmen. Gillar. Jag har, utan tillåtelse, önskat låten Honey Honey på den där skivan som din mamma ska få. Den är galet bra.

Puss och kram/Moster M