2009-04-16

Tapas och cava

För att ge damerna som ordnar med lägenheterna tid att undersöka eventuella alternativ gav vi oss ut i kvarteret för att njuta av det fina vädret som helt plötsligt tittat fram. I taxin från flygplatsen började det regna som sedan övergick till hagel av isbollar. Otroligt läskigt. Det har vi inte varit med om tidigare. En kort stund därefter var himlen åter blå och solen värmde gott. Väderväxling har fått en klar definition idag.

Vi satte oss på en liten restaurang och beställde in ett gäng tapas och cava. Äntligen!
:-)
Smaskens! Det var vi alla värda. Men det fina vädret försvann dessvärre ganska så snabbt och ersattes med regn. Kort därefter fick jag feber, kramper och började kräkas på restaurangen. Usch! Vi gick hem. Gos med mamma, skratt, kramper och trötthet blandades om vartannat. Jag fick alvedon, kramperna avtog och febern sjönk snabbt. I skrivande stund sover jag gott. Mamma och jag myser nu i sängen och pappa har gått till Supermercadon för att handla det nödvändigaste.


3 kommentarer:

dessi sa...

hej på er, skönt att resan gick bra och att SAS var hjälpsamma. Hoppas de kan lösa problemet m lägenheten och att febern försvinner i natt. Lycka till med morgondagen. Härliga bilder ni lagt upp! kram dessi

Karro sa...

Hej hela familjen! Ni är så duktiga på att klara av era långa strapatser. Vi följer er med spänning här hemifrån och hoppas att allt skall gå så smidigt som möjligt och att fina Freja skall orka med alla kontroller finfint. Hon är så fin på alla kort ni delar med oss. Vilka leenden!!! Lycka till!
/karro m. fam.

Karro sa...

Glömde berätta att det fina kortet mamma Elin tog på Malte nu sitter uppe på väggen och glänser i takt med dreggeldroppen på Maltes haka. Tack för det fina fotot!