2011-11-18

Lilla Erstagården

Lilla Erstagården från utsidan.

Vi är på Lilla Erstagården nu. Lilla Erstagården är ett barnhospice i Nacka där man antingen är för avlastning eller för vård i livets slutskede. Vi är här för avlastning, för att lära känna personalen. Vi har flyttat in här idag och stannar tills torsdag. Mamma & jag har badat bubbelbad i ett stort badkar. Jättemysigt!

Pappa har varit & handlat diverse mat som kan vara bra att ha. Frukost blir vi bjudna på men resten fixar familjerna själva. Just nu är det vi och en familj till som bor här. Nu är det dags för middag. Själv har jag somnat i vagnen medan pappa lagar mat.

Ett av rummen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att det finns sådana ställen, men man skulle önska att det inte fanns behov av dom bara. Hoppas ni får en fin vistelse där och att ni känner lite ro i tillvaron.
/Veronica

Paula sa...

Lilla gumman, jag hoppas du får fina dagar där med mamma och pappa. Och så instämmer jag med det som Veronica skrev..

Tänker på er! Kramar

Anonym sa...

Kære forældre til Freja,
Sikke en rørende historie, I har været igennem. Jeg skriver til jer, fordi jeg er journalist på Danmarks Radio (DR) og er ved at lave et tv-indslag om børnehospice. I 2015 er der planer om at åbne det første børnehospice i Danmark, og derfor ønsker jeg at lave en reportage fra Lilla Erstagården, så seerne kan få en fornemmelse af, hvad et børnehospice er, samt hvad det kan tilbyde børn og familier i en svær tid. Det er en vigtig historie at fortælle. I den forbindelse er jeg meget interesseret i at tale med familier, der har oplevelser det svenske børnehospice - og det kan jeg se, I har haft. Derfor vil jeg høre, om I kunne tænke jer at dele ud af jeres erfaringer i et interview: Hvad er det, et børnehospice kan tilbyde, som et hospital ikke kan?

I må meget gerne kontakte mig på asla@dr.dk.

De bedste hilsner

Anne Sofie H. Larsen