2010-09-01

Underbara sommar...

... har alltid ett slut. Som tur är så är det alltid lika härligt att komma hem igen när höstens kalla vindar sveper kring husknuten. Och inte kan vi vara annat än sprulande lyckliga efter en fin sommar som denna. Fin i många olika bemärkelser! Jag har faktiskt mått hur bra som helst (bortsett från nässelutslagen förstås). Framförallt slutet av sommaren har varit toppen - kanske min bästa sommar hittills? Att ha mamma och pappa nära hela tiden är helt enkelt en höjdare. En höjdare är också alla mina fina assistenter som har jobbat under sommaren. Efter diverse assistentavhopp med kort varsel strax innan sommarens början lyckades vi ändå knåpa ihop ett A-team. Tack vare detta A-team har vi verkligen kunnat njuta fullt ut av sommaren och varandra... pigga och glada.
:)
Tusen tack till er alla för er hjälp - det betyder mer än ni någonsin kan ana.

Väl på plats hemma så har hösten kickat igång med raketfart. Kallelser till sjukhuset singlar in den ena efter den andra. Assistentintervjuer och provjobb är på G. Vi kom hem kl. 11.30 idag och har redan haft 2 intervjuer. Super - och båda verkar vara toppen! Hoppas nu att detta kan fungera bra och att dom gillade oss också.
;)
Det har varit en lång och fullspäckad dag idag. Inatt har vi ingen natthjälp så sovklockan ringer nu för oss allihopa.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Tack familjen för det underbart fina och varma kortet som damp ned i brevlådan. Håller tummarna för er! Hörs! Natti natt..

Paula sa...

Åh vad lycklig jag blev nu! - Så underbart att få läsa att du mått så bra och att du, mamma och pappa haft en sån fin sommar tillsammans! Helt underbart. Många kramar!

dessi sa...

jag blir oxå så glad och varm i kroppen över att ni haft en så härlig sommar. Det ena kortet är bättre än det andra på dig freja och det går nästan att känna känslan i dem! Stor kram och lycka till m assistenter.

Karro sa...

Hej hela familjen! Hoppas ni kunnat hålla kvar lite sommarfrid även sedan ni lämnade Gotland. Det är brutalt hur snabbt man är tillbaka i vardagen... Nu hoppas vi på en finfin höst för dig Freja och hela familjen!!