2012-11-22

Engagerad och empatisk PA sökes!

Vi söker en trygg, positiv och levnadsglad person som vill jobba som personlig assistent åt vår dotter Freja. Vi söker dig som söker en långsiktig tjänst, som är beredd på att det kommer att ta tid att lära känna Freja.

Det är vid stor vikt att du som söker arbetet är engagerad och intresserad samt ute efter ett varaktigt arbete då det är till ett barn. Utbildning är inte ett krav, dock ska det finnas ett genuint intresse av att lära känna vår dotter och hennes funktionshinder Zellwegers syndrom, har du kunskap och/eller erfarenhet av detta är det mycket meriterande.

Zellwegers syndrom innebär syn och-hörselnedsättning, muskelsvaghet, sug och-sväljsvårigheter, epilepsi och benskörhet så erfarenhet inom dessa områden eller kunskap av att arbeta med muskelsvaga är starkt meriterande.

Tjänsten kommer på sikt bli en heltidstjänst och är till största del förlagd på dagtid men det förekommer även kvällar och helger. Vi bor på Lidingö men tillbringar mycket ledig tid på Gotland.

Eftersom arbetet är i vårt hem är det viktigt att du är flexibel och lyhörd för övriga familjen och vår integritet. Du behöver besitta en känsla för det förtroende det innebär att komma tätt inpå en familj och hur det kan kännas för familjen att vara beroende av assistans. Är du rätt person blir detta en fantastiskt utvecklande och givande relation för oss alla, med många fina stunder mitt i allt det svåra.

I ansökan vill vi att du beskriver dig själv, dina erfarenheter av personlig assistans samt varför just du söker arbetet.

Välkommen in med din ansökan om du känner att du är rätt person för denna tjänst. Skicka din ansökan till elin.bergner@me.com

Inga kommentarer: