2009-03-30

Tack

Tack till er alla som gjorde denna härliga vecka möjlig för oss. Tack till Dessi för att du nominerade mamma. Tack Jämtkraft för att ni valde ut mamma till vinnare. Tack Holiday Club för att ni ställde upp med extra stort boende. Tack Anna, min snälla assistent, för att du ville följa med och jobba i Åre. Tack mormor och morfar för att ni följde med på resan och lekte med mig på dagarna. Tack farmor och farfar för att Elmer (mormor och morfars hund) fick bo hos er. Tack älskade mom-momma för 3 underbara dagar hos dig.

8 kommentarer:

dessi sa...

Hej Freja och resten av familjen,
jag blir så glad att jag sitter här med tårar i ögonen. Härligt att er resa blev så lyckad, med skidåkning, birger och fest hos släkten. Ni är värda var enda liten sekund!

Vet du vad Freja, min Ludvig har oxå en Birger hemma som han fick när vi var i Åre sist. När ni ses kan vi leka med dem!

Sköt om er och hoppas att hantverkarna har varit duktiga när ni varit iväg.

Stor kram Dessi
PS. Att nominera er var så självklart för mig - och så härligt att ni vann :-) Heja Jämtkraft!!

Anonym sa...

Frejas pappa vill ge Dessie en stor kram för att du nominerade Elin. jakob

Zoey sa...

Hej Familjen och välkomen hem. Vad härligt med vinter på riktigt... Hoppas vi kan ses snart, det börjar bli dags nu... Kram Z

Sara K sa...

Vad kul att ni har haft det så bra!!! Kram

Karro sa...

Hej!

Det är så kul med Frejas blogg. Man blir ibland djupt berörd och ledsen över allt tråkigt som ni måste leva med. Men ni är fantastiska på att sprida energi också. Ni tar verkligen tillvara på det goda i erat liv och delar det med oss andra. Många kramar! Karro med familj.

dessi sa...

hej freja m familj. tack för det fina kortet från er åreresa, och tack för hälsningen jakob. hjärligt att se alla fina kort på bloggen! kram dessi

Lisa, Henke o Alva sa...

Så underbart Freja o familjen att ni haft det bra. Ni ser så relaxade ut! Ni är värda allt! Tack för det fina Åre-kortet!

Puss o Kram från oss

Jonna sa...

Familjelycka! ni ser skönt relaxad ut efter resan o den verkar ha varit kanon. E deet dagis dax nu? fröknarna har säkert lääängtat efter dig, Freja. Må så gott