2008-12-29

Telefontid

Försäkringskassan vill hela tiden ha nya intyg. Nu hotar de också med att ta bort assistenttimmar eftersom jag får vara litegrann på dagis. Därför måste nya utredningar sättas igång, nya ansökningar skickas in, nya intyg skrivas och nya möten hållas. Stackars läkarna måste ha svårt att hitta tid till annat än att skriva intyg.

Vi skrev till min ansvariga doktor för några veckor sedan, men då han tydligen gått på föräldraledighet kunde vi inte få hjälp utav honom. Konstigt gjort av Helgi att försvinna iväg för så lång tid utan att meddela oss. Det var inte bra tyckte vi.

Hur som helst... vi lyckades till slut få en telefontid hos dr. Stödberg. Det var dr. Stödbergs sista 15 minuter telefontid närmaste månaderna. Vi fick vänta på dessa dyrbara 15 minuter i 2 veckor. Men vi hade tur. Vi fick tiden.

4 kommentarer:

Karro sa...

God fortsättning till er alla. Vilka fina julbilder på Freja!! :-)

Det är helt sanslöst det ni skriver om försäkringskassan. Om de ändå såg till människan/-orna istället för sin byråkrati. Hoppas det löser sig.

Kramar från oss i märsta

Gott nytt år!

Anonym sa...

Usch är det enda man kan säga. Hur kan det få vara så att man måste vara så frisk och orka så mycket för att kunna vara sjuk...Hårda kramar till er!
/Lisa

Anonym sa...

Gott Nytt År Freja och familjen! Hoppas att det löst sig med all jobbig byråkrati. Vi tänker på er!

Puss o Kram från oss

Anonym sa...

Gott nytt år!
Hoppas att 2009 blir ett bra år!
Ett stort tack för de fina blommorna också..
Kram Ebba