2010-05-20

Promenad i Hagaparken

Så har vi äntligen lämnat sjukhuset en kortis för första gången på 3 dygn. Vilken frihetskänsla -en helt annan värld väntade på oss där utanför. Sol, sommarvärme, kvittrande fåglar, utslagna träd, underbara dofter, lekande barn, fikande mammor. WOW - vilken total kontrast!

Vi gick en timmes promenad i Hagaparken. Vi spanade bland annat in slottet där kronprinsessan och hennes prins ska bo. Det var väldigt vackert, där kommer dom nog att trivas fin-fint.
Nu är vi tillbaka på avdelningen och det var faktiskt ganska skönt att få komma in i tempererad miljö igen. Notera den vita fågeln på bilden nere till höger. Jag tror att det är min skyddsfågel.

3 kommentarer:

Paula sa...

Åh vad härligt för er att få komma ut lite! Freja, jag tror också att det är din skyddsfågel! Kramar till er! Du finns i mina tankar.

Sanna B sa...

Vad skönt att ni har fått komma ut i det härliga vädret! Jag tror också att den lilla fågeln är din skyddsfågel! Vi är många som tänker på dig lilla fina Freja!
Kramar från Sanna

Jonna sa...

Du har säkert många skyddsfåglar som vakar över dig o din familj. Vad spännande att gå in i slottet. Har jag inte gjort än, fast jag bor granne...