2011-06-24

Midsommarafton













2011-06-22

Midsommarflickan 4 år

 

Mormor har traditionsenligt gjort en vacker midsommarkrans till mig. Jag är väldigt fin i den men nog känns det lite underligt att ha en krans på huvudet.

Fantastiskt Fina Freja Fyller Fyra
























 Även en födelsedagsprinsessa kan vara lite trött ibland. Har precis tagit mig en tupplur men nu är det dags för firandet att sätta igång. Först blir det födelsedagsfrukost med familjen och i eftermiddag kl. 15.00 ordnar jag med födelsedagskalas för mina vänner som finns i närheten. Om ni är i krokarna så hälsar jag er varmt välkomna!

2011-06-11

Blåsan

2011-06-10

Skalmanplåster


Idag var jag och pappa på Huddinge sjukhus hos leverdoktorn. Det var jättejobbigt. Fastande mage och en massa blodprover. Sköterskan tryckte så hårt och länge på mitt söta lilla finger så jag fick en stor vattenblåsa. :( Men sen fick jag Skalmanplåster, Piggelin och banan och allt blev bra. Dokton fick provsvaren snabbt och allt såg jättebra ut. Till och med så bra att jag kan sluta äta K-vitamin som tillskott. Det är för att Jag får så fin hemlagad mat säger doktorn. Tänk vilken tur jag har som har en mästerkock till pappa. Ett särskilt tack till dr. Martinez också som vakar över mig i himlen. Hon har verkligen varit väldigt bestämd rörande hur min kost bör se ut och det är verkligen tack vare henne som vi har tagit det på stort allvar. R.I.P. dr. Martinez - vi saknar dig!

För jag har tagit studenten...

2011-06-09

Min nya tjusiga frisyr



Klippning hos Nathalie

Sent igår kväll var jag, mamma och pappa och klippte oss hos Nathalie. Familjeklippning för första gången. Himla effektivt och bra. Mamma ville både klippa och göra folieslingor men jag och pappa nöjde oss med att klippa håret. Men inte så lite - jag har klippt av mitt långa hår! Skönt att slippa alla tovor i håret. Och det blev så himla fint. Jättefint!

Det var första gången som Nathalie klippte en djupt sovande kund. Jag somnade på vägen dit och sov mig igenom hela behandlingen.
;)


Tusen tack snälla Nathalie. Vi blev väldigt nöjda alla 3.

2011-06-07

Mina fina kusiner


Melker & Alma. Kram till er från mig.

2011-06-04